Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.
Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane
Pølser
Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane
Bondekorv, Eldhusrøykt
Grov og saftig middagspølse av storfe og røykt fårekjøt. Oppskrifta er frå den tida då vossingane slakta og laga pølse heime på gardane.
Den runde, milde smaken skriv seg frå kaldrøyking i eldhus – og frå kunnskap nedarva gjennom generasjonar. Trekk i emballasjen i varmt vatn i ca 15 minutt – eller steik i skiver.
Ypparleg i følgje med pinnakjøt – eller omkransa av kålrot og potet.