Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.
Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane
Julemat
Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane
Eldhusrøkt Pinnakjøt
Klassisk pinnakjøt slik vossingane har lage det i generasjonar. Utsøkte lammesider i lakesalta og tørrsalta i ryggen. Røykt i eldhus med flis frå lokale treslag. Blanding av tørr og våt flis gjer at det berre ulmar og ikkje brenn. Kombinert med naturlig modning, gir det ein umiskjenneleg smak at vestnorsk natur.
Til 100g ferdigvare vert det brukt 140g lammeside, salt, røykt og turka.