Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Spekemat

Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane

Spekemat

Det handlar om å vidareføre og fornye dei gode smakane og det ekte, vestnorske matopplevingane

Fenalår Eldhusrøykt

Det finaste lammekjøt, laga til slik vossingane alltid har gjort det. Tørr- og lakesalta og røykt i røykomn med spesialkomponert flisblanding.

Fenalåret frå Vossakjøt heng til naturleg modning under dagleg oppsyn i minst fire månader. Vind, vêr og godt trena auge avgjer når kjøtet er ferdig.

Du kan ikkje skunde på ekte fenalår – godt kjøt tar den tida det tar.

Sjå korleis du skjerer fenalår: Slik skjærer du fenalår

No items found.
Fenalår Eldhusrøykt